LAFFORT LAFASE DISTILLATION 1.11KG

Formulacija pektolitičkih enzima s vrlo niskim otpuštanjem metanola za prešanje i bistrenje grožđa namijenjenog za bazno vino za destilaciju.

Cijena na upit

Trenutno nemamo ovaj proizvod. Obavijestite me kad bude na zalihi.

Pošaljite upit

LAFASE DISTILLATION

  • Enzim posebno formuliran za nisku aktivnost pektin metil esteraze, čime se ograničava oslobađanje metanola.
  • Potiče otpuštanje i otjecanje mošta, čime se optimiziraju ciklusi prešanja.
  • Ova formulacija povećava prinos kvalitetnog soka uz ograničenje fenomena drobljenja i maceracije. 
  • Može se koristiti za proizvodnju jakih alkoholnih pića od hibridnih sorti grožđa, pa čak i od određenog voća.
  • Ubrzava hidrolizu topljivog pektina u moštu, čime se poboljšava kvaliteta bistrenja mošta.

Doza: 2 - 4 mL/ 100 kg