LAFFORT LAFASE FRUIT - 50 G

Mikrogranulirani pektolitički enzimi sa sekundarnim aktivnostima. Za kratke maceracije, sa ili bez hladne predfermentacijske maceracije. Za proizvodnju voćnih i zaokruženih crnih vina.

18.63

Trenutno nemamo ovaj proizvod. Obavijestite me kad bude na zalihi.

LAFASE FRUIT

  • Optimizira voćni potencijal vina promicanjem nježne ekstrakcije fenolnih spojeva i aroma iz pokožice grožđa minimizirajući potrebu za mehaničkim radnjama.
  • Ograničava vrijeme potrebno za maceraciju hladne predfermentacije.
  • Pogoduje ekstrakciji fenolnih spojeva u vodenoj fazi, tijekom maceracije.
  • Poboljšava prinose samotoka (+5 do 15% u prosjeku), bistrenje, prešanje i sposobnost filtriranja.
  • Proizvodnja voćnih, svježih crnih vina.

Doza: 3 - 5 g/100 kg grožđa.