fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

Standard Fullwidth Blog

Cras finibus non magna sed varius. Fusce risus eros, dapibus vitae dignissim vel, consequat et dolor.

Najava predavanja o gnojidbi vinove loze, maslina i ostalih kultura

25. rujna 2017. / by kokotagro / 0 comments /
Poštovani, čast nam je i posebno zadovoljstvo pozvati Vas na stručna predavanja koja smo se potrudili održati u vašoj blizini. 1. CRES, P.Z. CRES / ŠETALIŠTE 20. TRAVNJA 62, CRES 06.10.2017. \ 16:00 SATI TEME PREDAVANJA: MIKROELEMENTI U EKOLOŠKOJ GNOJIDBI VINOVE LOZE I MASLINE PREDAVAČ: DR. SC. DAVID GLUHIĆ / AGRO EXPERT D.O.O. PHYGREEN. HLADNO […]
Read More

Protokoli fermentacije

Vinifikacija za odležana bijela vina Brošuru za vinifikaciju odležanih bijelih vina možete preuzeti ovdje Vinifikacija za tiolni stil bijelih vina Brošuru za vinifikaciju tiolnog stila bijelih vina možete preuzeti ovdje Vinifikacija za voćna bijela vina Brošuru za vinifikaciju voćnih bijelih vina možete preuzeti ovdje Vinifikacija za svježa crna vina Brošuru za vinifikaciju svježih crnih vina […]
Read More

Povećajte otpornost vinograda na niske temperature

14. travnja 2017. / by kokotagro / 0 comments /
Biostimulator DELFAN PLUS na bazi aminokiselina za povećanje otpornosti na niske temperatura. Prema podacima iz prognozne službe Državnog meteorološkog zavoda sredinom sljedećeg tjedna (od 19.4. do 20.4.2017.) očekuje se nagli pad noćnih temperatura zraka te su moguće pojave šteta od leda / niskih temperatura na pupovima i mladicama vinove loze koje su upravo započeli s […]
Read More

Posjetite nas na sajmu u Gudovcu od 31.3. – 2.4.

27. ožujka 2017. / by kokotagro / 0 comments /
Pozivamo Vas da nas posjetite na 20. MEĐUNARODNOM PROLJETNOM BJELOVARSKOM SAJMU u Gudovcu od 31.3. do 2.4.2017. u vremenu od 9 do 18 sati. Naše proizvode moći ćete vidjeti na izložbenom mjestu broj 6C i uvjeriti se u njihovu najvišu kvalitetu. Ukoliko želite najaviti svoj dolazak, slobodno nas kontaktirajte na kokot-agro@kokot-agro.hr ili na +385 98 […]
Read More

Sorry, the comment form is closed at this time.

UČITAVANJE