fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

Kokot Agro / kako smo nastali i što vam možemo ponuditi

Present your company in a light and stylish way with Bricks

UKRATKO O NAMA

Misija i vizija naše tvrtke

Naš cilj je ostvarivati održiv poslovni rast i stvarati dodanu vrijednost za naše poslovne partnere, kako domaće tako i inozemne. Naši klijenti su svi značajni i renomirani sudionici na tržištu u rasponu od velikih prodajnih lanaca i vinarija, neovisnih lokalnih trgovaca do malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i vinskih podruma. S timom predanih i angažiranih profesionalnih stručnjaka nudimo potpuna i sveobuhvatna poslovna rješenja u prodaji proizvoda te svim ostalim popratnim uslugama. Upravo zato je KOKOT AGRO poslovni partner koji na najbolji način može udovoljiti potrebama svojih poslovnih partnera s optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga, fleksibilnosti i stručnosti u smislu dubinskog poznavanja lokalnog tržišta.

null

POUZDANOST

Ozbiljan i nadasve korektan odnos koji tvrtka ima prema svojim brojnim klijentima, kako dobavljačima tako i kupcima prema kojima izvršava sve ugovorene obveze, osnova su i preduvjet ozbiljnog, kvalitetnog i pouzdanog poslovanja.
null

POSLOVNI MODEL IZVRSNOSTI

Model kojemu tvrtka teži i razvija uključuje razvijanje maksimalne učinkovitosti poslovanja, sustavno usvajanje i razvijanje znanja pri čemu se povećava konkurentnost tvrtke na tržištu, izvrsnost u kvaliteti isporuke te organizaciju i poticanje edukacije kako zaposlenih tako i naših klijenata za primjenu i razvoj novih tehnologija te teholoških procesa i proizvoda.
null

TOČNOST ISPORUKE

Kvaliteta proizvoda, urednost i točnost kod isporuka, dostupnost na naše mobilne telefone u bilo koje doba dana i mogućnost dogovora eventualne izvanredne isporuke prema željama naših klijenata, temelji su opstanka ali i stalnog rasta i razvijanja tvrtke.

Tvrtka KOKOT AGRO d.o.o. osnovana je 2003. godine kao rezultat dugogodišnjeg rada u struci te stečenog bogatog znanja, kvalitete i iskustva u poslovanju na području poljoprivrednih proizvoda i materijala. Poduzeće je registrirano za veleprodaju i maloprodaju poljoprivrednih materijala, strojeva i proizvoda. Sjedište tvrtke je u Jastrebarskom, Trešnjevka 22 gdje se nalazi komercijalni, računovodstveno-financijski sektor i veleprodaja.

  • KOKOT AGRO d.o.o. u ovom trenutku zapošljava 12 djelatnika, od toga 3 agronoma, 2 komercijalista i 4 servisera. Iz godine u godinu tvrtka raste i razvija se u svim segmentima poslovanja. Iznimno zadovoljavajući poslovni rezultati te veliki i u stalnom porastu broj zadovoljnih klijenata, poslovnih partnera i fizičkih osoba i više su nego dobri pokazatelji da s punim pravom i velikim zadovoljstvom, kao jedno stabilno i zdravo poduzeće, KOKOT AGRO d.o.o. stremi ka najboljem.

Postanite i vi naš poslovni partner

Nadamo se kako ćemo ostvariti ugodnu suradnju.

U NAŠOJ PONUDI SU

Renomirani svjetski brendovi

Enološka sredstva Vason i DSM Oenobrands, traktori Landini, malčeri i atomizeri Nobili, električne škare i vezačice Infaco, pneumatski atomizeri Berthoud, šišači, defolijatori i strojevi za zelenu rezidbu Collard, šumarski i hidraulični malčeri TMC Cancela, roto malčeri Perfect. Oprema za podrumarstvo Enoveneta, Zembelli, Juclas, Grifo, inox cisterne Albrigi, KMS Malerić i Hrupec, barrique bačve Trust…
Nadalie
Gregoire
Sangoi Green
Breviglieri
Juclas
Trust
KMS Malerić
Gueltig
Laffort
Albrigi
TMC Cancela
Enoveneta
Perfect
Nobili
Collard
Infaco
Berthoud
Landini

Sorry, the comment form is closed at this time.

UČITAVANJE