ZYMAFLORE® XORIGIN / Laffort kvasac
Saccharomyces cerevisiae kvasac za proizvodnju izbalansiranih bijelih vina, poštujući tipičan karakter sorti grožđa i terroira. Otkriva note voća s bijelim mesom za proizvodnju elegantnih vina s velikom aromatičnom bistrinom. Poboljšava osjećaj u ustima i punoću, dajući im ukupnu ravnotežu.
Posebno se preporučuje za bijele sorte grožđa kontinentalne Hrvatske (Graševina, Rajnski Rizling, Pinot bijeli,…)
Doza: 20 – 30 g/hL.2.
Pakiranje: 500 g / 10 kg2.
Detaljne specifikacije: https://laffort.com/wp-content/uploads/FP/FP_EN_Zymaflore_XOrigin.pdf
Sigurnosne upute: https://laffort.com/wp-content/uploads/FDS/FDS_EN_Actiflore_Zymaflore_Yeasts.pdf
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.