fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

ZYMAFLORE® XAROM 500 g

Saccharomyces Cerevisiae kvasac odabran zbog svoje sposobnosti poticanja fermentacije visokog intenziteta te dobivanja vina amilnih, fermentativnih aroma (žuto voće, jagoda, ananas itd.).

  • Preporučuje se za proizvodnju, bijelih, rose i mladih crnih vina
  • Služi kao dobra baza za blend
  • Čuva/ne koristi jabučnu kiselinu tijekom alkoholne fermentacije
  • Ima nisku proizvodnju hlapivih kiselina
  • Daje vina čistog, preciznog i intenzivnog aromatičnog profila

Preporučena doza: 20 – 30 g/hL
Pakiranje: 500 g

Dokumenti za preuzimanje:

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Opis

Saccharomyces Cerevisiae kvasac odabran zbog svoje sposobnosti poticanja fermentacije visokog intenziteta te dobivanja vina amilnih, fermentativnih aroma (žuto voće, jagoda, ananas itd.).

  • Preporučuje se za proizvodnju, bijelih, rose i mladih crnih vina
  • Služi kao dobra baza za blend
  • Čuva/ne koristi jabučnu kiselinu tijekom alkoholne fermentacije
  • Ima nisku proizvodnju hlapivih kiselina
  • Daje vina čistog, preciznog i intenzivnog aromatičnog profila

Preporučena doza: 20 – 30 g/hL
Pakiranje: 500 g

Dokumenti za preuzimanje:

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZYMAFLORE® XAROM 500 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod ZYMAFLORE® XAROM 500 g

    Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

    Vaš e-mail: (obavezno)

    Kontakt broj: (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    UČITAVANJE