fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

Zymaflore® SPARK / Laffort kvasac

Kvasac za pjenušava vina i teške uvjete fermentacije.

  • Za fermentaciju vina i za sekundarnu fermentaciju pjenušavih vina
  • Otporan na teške uvjete fermentacije (potencijalni alkohol, turbiditet, temperatura)
  • Podnosi visoke koncentracije SO2 i alkohola

Doza: 20 – 30 g/hL.

Doza: 30 – 50 g/hL u slučaju zaustavljene fermentacije.

Pakovanje: 500 g / 10 kg

Dokumenti za preuzimanje

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zymaflore® SPARK / Laffort kvasac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod Zymaflore® SPARK / Laffort kvasac

    Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

    Vaš e-mail: (obavezno)

    Kontakt broj: (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    UČITAVANJE