fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

ZYMAFLORE® OMEGA 500 g

Ne-Saccharomyces koji pripada vrsti Lachancea thermotolerans i koristi se za BIOacidifikaciju vina (crveno, bijelo i rose).

  • Odabran je zbog svog visokog potencijala za proizvodnju L-mliječne kiseline iz fermentirajućih šećera
  • Dovodi do smanjenja pH vrijednosti i povećanja ukupne kiselosti vina uz blago smanjenje alkohola
  • Donosi svježinu i vraća ravnotežu vinima
  • Koristi se u koinokulaciji ili sekvencijalnoj inokulaciji sa Saccharomyces Cerevisiae sojem odabranim za alkoholnu fermentaciju

Preporučena doza:
Koinokulacija: 30 – 40 g/hL
Sekvencijalna inokulacija: 20 – 30 g/hL

Pakiranje: 500 g

Dokumenti za preuzimanje:

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Opis

Ne-Saccharomyces koji pripada vrsti Lachancea thermotolerans i koristi se za BIOacidifikaciju vina (crveno, bijelo i rose).

  • Odabran je zbog svog visokog potencijala za proizvodnju L-mliječne kiseline iz fermentirajućih šećera
  • Dovodi do smanjenja pH vrijednosti i povećanja ukupne kiselosti vina uz blago smanjenje alkohola
  • Donosi svježinu i vraća ravnotežu vinima
  • Koristi se u koinokulaciji ili sekvencijalnoj inokulaciji sa Saccharomyces Cerevisiae sojem odabranim za alkoholnu fermentaciju

Preporučena doza:
Koinokulacija: 30 – 40 g/hL
Sekvencijalna inokulacija: 20 – 30 g/hL

Pakiranje: 500 g

Dokumenti za preuzimanje:

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZYMAFLORE® OMEGA 500 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod ZYMAFLORE® OMEGA 500 g

    Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

    Vaš e-mail: (obavezno)

    Kontakt broj: (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    UČITAVANJE