fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

ZYMAFLORE® KHIO

ZYMAFLORE® KHIO je ne-Saccharomyces kvasac vrste Metschnikowia pulcherrima za koji se koristi BIO-zaštitu bijelog i rose mošta ili grožđa tijekom dugih faza pred-fermentacije na niskim temperaturama.

  • Kolonizira medij na vrlo niskim temperaturama te održava populaciju nekoliko tjedana na 2°C.
  • Odabran je zbog vrlo niskog kapaciteta za pokretanje alkoholne fermentacije
  • Ograničava rast potencijalno nepoželjnim autohtonim mikroorganizmima i samim time sprječava mikrobiološko kvarenje povezano s kontaminacijom grožđa
  • Sprječava nastanak spontane alkoholne fermentacije
  • Ima dobru kompatibilnost sa sojem Saccharomyces cerevisiae kvascem odabranim za alkoholnu fermentaciju

Preporučena doza: 2 – 5 g/hL.
Pakiranje: 500 g

Dokumenti za preuzimanje

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Kategorija: Oznake , , , ,

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZYMAFLORE® KHIO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod ZYMAFLORE® KHIO

    Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

    Vaš e-mail: (obavezno)

    Kontakt broj: (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    UČITAVANJE