fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

Zymaflore® Alpha TD n. Sacch / Laffort kvasac

Ne-Saccharomyces kvasac za kompleksan aromatski profil i vina punijeg okusa. Za hladnu maceraciju crnih vina i sve bijele i rosé sorte.

  • Pojačava aromatski potencijal i kompleksnost sortnih i fermentacijskih aroma.
  • Naglašava punoću u ustima zbog proizvodnje polisaharida
  • Niska proizvodnja hlapive kiseline kod mošta s visokim udjelom šećera i zaraženog Botrytisom
  • Kontrolira mikrobiološku floru za vrijeme hladne maceracije
  • Kontrola autohtone mikroflore kao dio strategije smanjenja SO2 u vinu

ZYMAFLORE® ALPHA se inokulira 24 do 72 sata prije dodatka odabranog Saccharomyces cerevisiae – tako se osigurava uspješan završetak alkoholne fermentacije uz senzorski učinak kojeg pruža ZYMAFLORE® ALPHA.

Doza: 30 g/hL za suha vina; 40 g/hL za desertna vina.

Pakovanje: 500 g

Dokumenti za preuzimanje

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zymaflore® Alpha TD n. Sacch / Laffort kvasac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod Zymaflore® Alpha TD n. Sacch / Laffort kvasac

    Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

    Vaš e-mail: (obavezno)

    Kontakt broj: (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    UČITAVANJE