fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

Tangencijalni filter MFTC / Juclas

Juclas MFTC tangencijalni filteri su idealni za filtraciju širokog spektra proizvoda, kao što su: sokovi, pivo, vino. Filtracijski ciklusi u potpunosti automatizirani, što znači mnogo manju potrebu za radnom snagom. Ciklus filtriranje je automatiziran i programiran te se željeni protok i kapacitet jednostavno podešavaju na LCD zaslonu. Ovi uređaji imaju automatizirani backflush ciklus, automatizirani sustav filtracije za kraj ciklusa, i automatizirani Clean in Place (CIP) sustav na većim modelima. Na najmanjem modelu (MTFC01), svi sustavi su automatizirani osim ciklusa čišćenja u kojem operator mora početi ciklus čišćenja i dodati dozu sredstva za čišćenje.

Membrane MFTC filtera su simetrične i proizvedene od polipropelena, smještene u kućištu od nehrđajućeg čelika. Membrane su dostupne u različitim veličinama do promjera 1.8mm, ukupna površina 15m2 po kućištu.

Protok je podesiv, nudeći fleksibilnost za različite vrste proizvoda. Svako kućište ima kapacitet od 3 do 15 hektolitara po satu, što naravno, ovisi o vrsti proizvoda i njegovim karakteristikama u vrijeme filtracije. Svi modeli imaju maksimalni radni tlak od 2,5 bara pri 20 ° C, a mogu raditi s proizvodima u rasponu pH između 2-13. Temperatura čišćenje je na 50 stupnjeva Celzija, a backflush tlak 1 bar pri 20° C.

Vason-Juclas nudi također i MFTS sustav filtracije sa spiralnim membranama. Ovi uređaji nude vrlo delikatnu filtraciju za najvišu kvalitetu proizvoda. MFTS radi na isti način s istim sistemom kao MFTC, uz upotrebu različitog membranskog modula za poboljšanje postupka filtracije. Posebna verzija MFTC filtra je i Izobarni sustav za filtracije za gazirane proizvode.

Ključne točke / MFTC

 • Široki raspon porizvoda koji se mogu tretirati
 • Potpuno automatizirani sustav
 • Visoki proizvodni kapaciteti
 • Kvalitetna filtracija
 • Low-cost filtriranje
 • Niske potrebe za radnom snagom
 • Jednostavno čišćenje
 • Programirani ciklusi filtriranja
 • Niska potrošnja vode i električne energije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tangencijalni filter MFTC / Juclas”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod Tangencijalni filter MFTC / Juclas

  Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

  Vaš e-mail: (obavezno)

  Kontakt broj: (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  UČITAVANJE