Superstart® SPARK / Laffort Pjenušci
Rehidratacijska hrana za sekundarnu fermentaciju u boci kod proizvodnje pjenušavih vina. Patent FR 2736651.
- Značajno povećava otpornost na etanol.
- Sprečava nastankak negativnih sumpornih spojeva (H2S).
- Smanjuje nastanak hlapive kiselosti.
- Pjenušava vina: pospješuje završetak kreiranja mjehurića.
Doza: 20-30 g/hL. Preporučuje se kod ponovnog pokretanja fermentacije.
Pakiranje: 1 kg.
a kvasce za bijela i rose vina bogata faktorima preživljavanja zbog osiguranja završetka fermentacije. Patent FR 2736651.
- Osigurava oslobađanje i nastanak aroma
- Sprečava nastanak hlapive kiselosti
- Povećava otpornost kvasaca na niske temperature i nizak turbiditet
- Sprečava nastanak hlapive kiselost
Doza: 20-30 g/hL (povećati dozu u slučaju visokog potencijala alkohola).
Dozvoljen u organskog proizvodnji vina.
Pakovanje: 1 kg / 5 kg
Dokumenti za preuzimanje
Kategorija: Pjenušava vina
Oznake enologija, hrana, hrana za kvasac, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, pjenušci, spark
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (129)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (24)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (21)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (7)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (17)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (21)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (81)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.