Nutristart® AROM / Laffort nutrijenti / hrane za pripremu kvasaca i bakterija
Kompletan nutrijent (inaktivirani kvasci, fragmenti stanične stijenke kvasaca bogati glutationom i diamonij fosfat) za postizanje aromatske kompleksnosti vina .
- Balans izvora dušika (organskih i minaralnih) naglašavajući organoleptičku kompleksnost vina
- Formula bogata glutationom korisna u procesu vinifikacije bijelih i rose vina radi očuvanja aromatskog potencijala vina
- 10 g/hL Nutristart aroma oslobađa 14 mg/L asimilativnog dušika
Doza: 20-60 g/hL ovisno o početnom sadržaju asimilativnog dušika
Dodati u tank u jednom ili više obroka, u 1/3. alkoholne fermentacije.
Pakovanje: 1 kg / 5 kg
Dokumenti za preuzimanje
Kategorije: Nutrijenti / hrane, Rosé vina
Oznake arom, enologija, hrana, hrana za kvasac, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, nutrijent, nutrijenti, nutristart
Upit za proizvod Nutristart® AROM / Laffort nutrijenti / hrane za pripremu kvasaca i bakterija
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.