SUMPORNI DISKOVI / Laffort konzervansi
Za sumporenje bačava i drvenih tankova.
Sumporenje praznih bačava: zapaliti od 2 do 4g/hL sumpora (ponavljati redovito, ovisno o uvjetima skladištenja).
Konzerviranje opranih bačava: zapaliti 1 i 3 g/hL nakon što su bačve isušene.
Pakiranje: 2.5 g, 5 g i 10 g – kantice od 1 kg.
Kategorija: Konzervansi
Oznake agro, enologija, hrvatska, kokot, konzervansi, kvasci, laffort, SUMPORNI DISKOVI, vino
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (133)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (27)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (21)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (7)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (18)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (21)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (89)
- SADNI MATERIJAL (66)
- Uncategorized (1)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.