fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

Redni stup C8 Consortium stupovi za vinograd

Redni stup model C8 izrađen je od čelika visoke čvrstoće koji povećava njegovu nosivost i elastičnosti. Kod oblikovanja stupa modeliraju se rebra za ojačavanje koja značajno povećavaju otpornost.  Proizvodi se s 2 različita utora (nosača žice) koji predstavljaju koncept testiranog rednog stupa C1 Maxi. Ovaj model ima nove značajke praktičnih utora (nosača žice) tipa “A” ili “N”. Pored toga, postoji mogućnost izrade sa “H” utorima, postavljenima prema podnožju što olakšava pričvršćivanje žica u fazi zimskog mirovanja. Izrađuju se u različitim duljinama, debljinama i materijalima. Na zahtjev, može se izrađivati ​​po mjeri naručitelja sa posebnim veličinama i sa  različitim vrstama utora (nosača žice) koje se mogu međusobno kombinirati.

 

Redni stupovi izrađeni su sa 3 vrste utora (nosača žice), stoga su prikladni za mehaničko podizanje niti:

Utor tipa A

Utor koji pri vrhu ima preklop koji ne strši iz profila, preporučuje se kod upotrebe opružnih distancera ili pokretnih žica.

Dvostruki pozitivni učinak: strojevi za berbu grožđa ne mogu se oštetiti i strojevi za predrezidbu ne mogu oštetiti utore (nosače) žica na stupovima.      Omogućuju prvo ručno podizanje žica, čime se izbjegava oštećenje novih mladica, a također se daje i mogućnost upotrebe mehanizacije radi naknadnog podizanja žica.      Masa koja se pojavljuje na žici (zbog mase grana, lišća, grožđa, utjecaja vjetra) više ne opterećuje samo utor (nosač žice), već je masa raspoređena duž cijelog stupa; pa stup preuzima većinu mase i time se manje opterećuju pera na utorima nosača žice.

Utor tipa N

N-oblika s karakterističnim sigurnosnim sustavom protiv izbacivanja žice iz utora, posebno pogodnim za vinograde u brdovitim predjelima sa višestrukim padinama.

Utor tipa H

Ručica utora (nosača žice) smještena prema podlozi kako bi se olakšalo pričvršćivanje žice tijekom mirovanja.

Materijali raspoloživi za izradu stupova:

 • Hladno cinčani čelik materijal sa dvostrukim profilom
 • Inox Corten
 • Pocinčani čelik
 • Obojeni i premazani materijal „Smeđi cink“

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Redni stup C8 Consortium stupovi za vinograd”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod Redni stup C8 Consortium stupovi za vinograd

  Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

  Vaš e-mail: (obavezno)

  Kontakt broj: (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  UČITAVANJE