VEGECOLL® / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Biljni protein iz krumpira za bistrenje mošta i vina
Bez alergena, nije animalnog podrijetla, bez GMO-a.
Vrlo visoki Zeta potencijal, brzo bistrenje.
Najreaktivniji biljni protein u enologiji danas.
Brza i kompaktna flotacija s malom dozom, bolje očuvanje aroma nego s tradicionalnim preparatima za flotaciju.
Doza:
- Flotacija: 3-10 g/hL(VEGECOLL®), 60-200mL/hL (VEGECOLL® LIQUIDE).
- Tretiranje bijelog samotoka i rosé mošta za prevenciju oksidacije: 3-20 g/hL.
- Tretiranje prešanog mošta (lagano prešanje) za eliminaciju oksidiranih fenolnih spojeva: 10-30 g/hL .
Pakiranje: 500 g/ 5 kg.
Kategorije: Pročišćavanje mošta i vina, Rosé vina
Oznake enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, mošta, prociscavanje, q1, vegecoll, vino
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.