OVOCLARYL (EGG ALBUMIN POWDER)® / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Albumin iz jaja za bistrenje koji je posebno prilagođen za smanjivanje polifenola u crnim vinima.
Kod crnih vina s nestruktuiranim taninima kojima nedostaje balans i zaokruženost, OVOCLARYL® poboljšava strukturu, uz očuvanje arome i specifičnosti vina.
Za mlada crna vina ili vina spremna za punjenje, OVOCLARYL® uklanja nestabilne tanine i osigurava polifenolnu stabilost.
Sredstvo za bistrenje kao priprema vina za filtraciju.
Doza: 6-10 g/hL.
4 g Ovoclaryla odgovara jednom bjelanjku jajeta.
Pakiranje: 1 kg
Kategorija: Pročišćavanje mošta i vina
Oznake enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, mošta, OVOCLARYL (EGG ALBUMIN POWDER)®, prociscavanje, vino
Upit za proizvod OVOCLARYL (EGG ALBUMIN POWDER)® / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (23)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (89)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.