OENOLEES® / Laffort proizvodi od kvasaca
Specifičan proizvod od stanica kvasaca s visokim sadržajem peptida za vrhunska vina (Patent 1850682).
- smanjuje osjećaj agresivnosti vina: djeluje na polifenole odgovorne za gorčinu i trpkost vina.
- povećava osjećaj slatkoće vina: specifični peptidi nastali autolizom kvasaca imaju jako nizak senzorski prag osjetljivosti (16 mg/L, u usporedbi s 3 g/L saharoze)
- pomaže u smanjivanju koncentacije ohratoksina A
- dozvoljen za korištenje u organskoj proizvodnji vina.
Doza: 20-40 g/hL
Pakovanje: 1 kg / 5 kg
Dokumenti za preuzimanje
Kategorije: Pjenušava vina, Proizvodi od kvasaca
Oznake enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, OENOLEES, proizvodi, proizvodi od kvasaca
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.