OENOBRETT® ORG / Laffort stabilizacija vina
Proizvod formuliran 100% kitozan, fungalnog podrijetla. Koristi se za kontrolu Brettanomycesa. Sukladno uredbi Europske komisije za organsku proizvodnju (EC, No. 889/2008.).
- Kitozan djeluje na staničnu membranu i uzrokuje raspadanje stanice Brettanomycesa.
- Zbog svog antibakterijskog djelovanja, OENOBRETT® ORG nužan je za smanjenje upotrebe SO2.
- Koristi se nakon fermentacije (alkoholne i jabučno-mliječne fermetacije).
- Jednostavno za korištenje.
Doza: 4-10 g /hL.
Pakiranje: 100 g/1 kg.
Kategorija: Stabilizacija vina
Oznake enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, OENOBRETT® ORG, stabilizacija, vina, vino
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.