MICROCONTROL® / Laffort stabilizacija vina
Proizvod na bazi kitozana, biljnog proteina (patatin, protein izoliran iz krumpira) i enzima za smanjenje nepoželjne mikrobne aktivnosti. Proizvod za biokontrolu.
- Smanjenje mikrobne aktivnosti (kvasci, bakterije mliječne kiseline, ocetne bakterije).
- Uklanjanje oksidiranih ili oksidirajućih fenolnih komponenti koje se pojavljuju u bijelim i rosé vinima.
- Jedan od načina u proizvodnji kako bi se smanjila količina SO2.
- Poboljšava bistrenje i filterabilnost vina.
MICROCONTROL® je najbolje dodati prije alkoholne fermentacije. Ukoliko se koristi između alkoholne i jabučno-mliječne fermentacije može usporiti početak jabučno-mliječne fermentacije.
Doza: 10 g /hL.
Pakiranje: 250 g.
Kategorija: Stabilizacija vina
Oznake enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, MICROCONTROL, stabilizacija, vina, vino
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.