MANNOSWEET®
MANNOSWEET® je 100% prirodni pripravak čistih manoproteina i biljnih polisaharida posebno odabranih za stabilizaciju koloida u vinu te dodavanje finoće. Može se koristiti i u ekološkoj proizvodnji vina.
- Zahvaljujući specifičnom procesu pročišćavanja, manoproteini ekstrahirani iz staničnih stijenki kvasca zadržavaju svoja stabilizirajuća svojstva. Povezivanje s biljnim polisaharidima poboljšava njihovu učinkovitost i pomaže u očuvanju organoleptičke ravnoteže vina.MANNOSWEET®
- Doprinosi koloidnoj stabilizaciji vina.
- Doprinosi stabilizaciji tartara vina.
- Poštuje svježinu i aromatični profil vina.
- Čuva osjećaj volumena i zaokruženosti vina na nepcu.
- Ne utječe na filtrabilnost vina.
Doza: 5 – 40 g/hL
Pakiranje: 1 kg
Dokumenti za preuzimanje
Kategorija: Proizvodi od kvasaca
Oznake kokot agro, laffort, mannosweet, stabilizacija, vina, vino
Recenzije
Još nema recenzija.