MANNOSTAB® / Laffort manoprotein / proizvodi od kvasaca
Sadrži jedini manoprotein, prirodno prisutan u vinu, koji ima sposobnost stabilizacije kalijevog tartarata: Mp40. Enzimatski je ekstrahiran iz stanične stijenke kvasca prema patentiranom postupku (patent br. 2726284) koji štiti i osigurava stabilizacijski učinak Mp40.
- inhibicija kristalizacije soli kalijevog bitratarata
- ne utječe na vino organoleptički
- prirodno prisutan u vinu
- stabilizira bijela, rosé i crna vina; mirna i pjenušava vina; filtrirana i nefiltrirana vina
- nema otpada, niti utroška vode i energije
Doza: 50-150 mL/hL
Pakovanje: 1,08 kg / 10,8 kg
Dokumenti za preuzimanje
Kategorije: Pjenušava vina, Proizvodi od kvasaca, Stabilizacija vina
Oznake enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, mannostab, mannostab liquide, manoproteini, proizvodi, proizvodi od kvasaca
Upit za proizvod MANNOSTAB® / Laffort manoprotein / proizvodi od kvasaca
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (23)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.