MALOSTART® nutrijent / Laffort bakterije za proizvodnju vina
Kompletan nutrijent za pokretanje i ubrzavanje jabučno-mliječne fermentacije.
- kombinacija hranjivih tvari (inaktivirani kvasci) i detoksifikacijskih agensa (stanična stijenka kvasaca)
- optimizira preživljavanje bakterija mliječnog vrenja (adsorbcijom kratkolančanih i srednjelančanih masnih kiselina)
- potiče aktivnost bakterija mliječnog vrenja (sadrži dušične spojeve koje one direktno asimiliraju
Doziranje: 30 g / hL
Pakovanje: 1 kg
Dokumenti za preuzimanje
Kategorija: Bakterije za proizvodnju vina
Oznake bakterije, enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, malostart, nutrijent, proizvodi
Upit za proizvod MALOSTART® nutrijent / Laffort bakterije za proizvodnju vina
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.