LYSOZYM / Laffort enzimi
Specifično djelovanje na Gram pozitivne bakterije.
- mikrogranulirani enzim muramidaza
- uništava staničnu stijenku Gram pozitivnih bakterija mliječnog vrenja
- odgađa aktivnost bakterija mliječnog vrenja smanjujući potrebe za ukupnim SO2
- poboljšava djelovanje SO2 u slatkim bijelim vinima i povećava mikrobiološku stabilnost
- sprečava rani početak jabučno-mliječne fermentacije prije kraja alkoholne fermentacije u proizvodnji crnih vina (u slučaju kod usporene ili zaustavljene fermentacije) ili kod mikrooksigenacije
- sprečava konkurentnost između kvasaca i bakterija
Doziranje: 10 – 50 g / hL
Pakovanje: 1 kg
Dokumenti za preuzimanje
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.