LAFAZYM® AROM / Laffort enzimi
Za aromatična vina koja se proizvode od Muškata, Rieslinga, Traminaca, Syraha…
- mikrogranulirani pektolitički enzimi i ß-glukozidaza
- povećava intenzitet aroma u vinima koja se rade od grožđa bogatog glikoliziranim prekursorim (terpeni, norizoprenoidi…)
- koristiti nakon alkoholne fermentacije na gotovim vinima ili na bazi za pjenušac
Doziranje: 2 – 4 g / hL
Pakovanje: 100 g
Dokumenti za preuzimanje
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.