LAFAZYM® 600 XL ICE / Laffort enzimi
Uspješno pročišćavanje mošta u širokom rasponu pH vrijednosti (2.9 – 4.0) i temperature za proizvodnju vrhunskih vina.
- omogućuje brzu depektinizaciju čak pri niskim temperaturama (5°C)
- smanjuje vrijeme taloženja i povećava kompaktnost taloga
- pogodan za sorte koje se teško talože (Traminac, Sivi pinot…)
Doziranje: 0,5 – 2 mL / hL
Pakovanje: 0,3 g / 12 kg
Dokumenti za preuzimanje
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.