LAFASE® FRUIT / Laffort enzimi
Za kratke maceracija s ili bez hladne predfermentacijske maceracije.
Mikrogranulirani pektolitički enzim sa sekundarnom aktivnošću.
- naglašava voćni potencijal vina poticanjem nježne ekstrakcije fenolnih spojeva i aroma iz pokožice grožđa minimalizirajući potrebu za mehaničkim radnjama
- povećava volumen samotoka
- olakšava bistrenje vina
Doziranje: 3 – 5 g / 100 kg grožđa
Pakovanje: 250 g
Dokumenti za preuzimanje
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.