LACTOENOS® 450 PreAc / Laffort bakterije za proizvodnju vina
Preaklimatizirani Oenococcus oeni soj koji se ističe jakom malolaktičnom aktivnosti.
- jaki kapacitet implantacije u vina u bilo kojoj fazi inokulacije u vino ili mošt (pH, masne kiseline…)
- posebno selekcioniran zbog otpornosti na visoki alkohol (do 17%v/v)
- ekskluzivni proizvodni proces (PreAc®), koji je razvio Laffort, garantira bolje preživljavanje bakterija i smanjenje lag faze. Koristiit u kombinaciji s ENERGIZER® – hranom za bakterije
Pakovanje: doza za 2,5 hL / doza za 25 hL / doza za 250 hL
Dokumenti za preuzimanje
Upit za proizvod LACTOENOS® 450 PreAc / Laffort bakterije za proizvodnju vina
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (23)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (89)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.