GELAROM® / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Tekuća želatina proizvedena odabirom iznimno čistih sirovina, isključivo svinjskog podrijetla.
Kod mladih zatvorenih vina dodatkom GELAROMA obnavljaju se voćnost i arome.
Doza: 30-60 mL/hL.
Pakiranje: 1.05 kg/5.25 kg/21 kg.
Kategorija: Pročišćavanje mošta i vina
Oznake enologija, GELAROM, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, mošta, prociscavanje, vino
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.