FRESHAROM® / Laffort proizvodi od kvasaca
Specifično sredstvo od inaktiviranih kvasaca s visokim antoksidacijskim kapacitetom.
Sredstvo bogato glutationom koji ima značajno viši antioksidacijski potencijal nego SO2 ili askorbinska kiselina.
- Osigurava kvascima asimilirajuće prekursore glutationu (cistein, N-acetilcistein…) za vrijeme aklkoholne fermentacije i posljedično veću sintezu tog tripeptida.
- Efikasno štiti aromatski potencijal vina i sprječava pojavu oksidiranih aroma.
- Osigurava aromatičnija vina s poboljšanim potencijalom za odležavanje.
Doza: 20-30 g/hL. Dodati u tank za vrijeme 1/3. alkoholne fermentacije.
Pakovanje: 1 kg / 5 kg
Dokumenti za preuzimanje
Kategorije: Pjenušava vina, Proizvodi od kvasaca, Rosé vina
Oznake enologija, fresharom, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, proizvodi, proizvodi od kvasaca
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.