fbpx
+385 (1) 5616 370 kokot-agro@kokot-agro.hr

Delfan Plus

Tekući biostimulator sa aminokiselinama

Delfan plus je tekući biostimulator sa visokim sadržajem L-α-aminokiselina, koje biljka može lako apsorbirati i brzo uključiti u sve fiziološke procese, pogotovo u svim stresnim uvjetima (suša, niska temperatura, visoka temperatura, bolesti, presađivanje i dr.) i sa snažnim učinkom biostimulatora. Biostimulator Delfan plus je ekološki prihvatljiv proizvod, jer je formuliran sa organskim molekulama prirodnog porijekla.

Delfan plus se preporuča za folijarnu primjenu kod svih poljoprivrednih kultura koje imaju povećane potrebe za aminokiselinama tijekom vegetacijskog ciklusa ili pri pojavi svih stresnih uvjeta. Primjenom biostimulatora Delfan plus značajno se povećava prinos i kvaliteta plodina, količina suhe tvari te ostale kvalitativne karakteristike uroda.

Sadržaj pakiranja: 100 ml, 1 lit., 5 lit., 20 lit.
SASTAV:
 • Organska tvar – 37,0% w/w (44,4% w/v)
 • Ukupni dušik (N) – 9,0% w/w (10,8% w/v)
 • Organski ugljik (C) – 23,0% w/w (27,6% w/v)
 • Slobodne aminokiseline – 24,0% w/w (28,8% w/v)
Boja otopine: smeđa
1 lit. = 1,2 kg

Opis

DOZIRANJE I UPOTREBA:

Doziranje biostimulatora Delfan plus potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja.

FOLIJARNA PRIMJENA:

Drvenaste kulture (vinova loza, maslina, jabuka i dr.) … 1,0-1,5 lit./ha, 2-3 tretmana tijekom vegetacije (prije cvatnje, nakon cvatnje i rast plodova)

Povrtne kulture (lisnato povrće) … 2,0-3,0 lit./ha, više puta tijekom vegetacije

Povrtne kulture (plodovito povrće) … 1,0-2,0 lit./ha, više puta tijekom vegetacije

Industrijske kulture (šećerna repa, krumpir i dr.) … 3,0-4,0 lit/ha, više puta tijekom vegetacije

Ratarske kulture (pšenica, kukuruz) … 0,5-1,0 lit./ha, 1-2 tretmana tijekom vegetacije

Jagode … 1,0-2,0 lit./ha; nakon presađivanja, prije cvatnje i u početku razvoja plodova

NAPOMENA ZA FOLIJARNU PRIMJENU:

Za povrće, pšenicu i kukuruz maksimalna koncentracija primjene je 0,1% (100 mL/100 lit. vode), dok je za drvenaste kulture 0,15% (150 mL/100 lit. vode). NE KORISTITI U FOLIJARNOJ PRIMJENI KOD ŠLJIVA.

FERTIRIGACIJA:

Ukupna količina je 10,0-20,0 lit./ha za vegetacijski ciklus, za jedan tretman se preporuča doza od 1,0-2,0 lit./ha. Može se miješati sa svim vodotopivim gnojivima.

KOMPATIBILNOST:

Biostimulator Delfan plus je kompatibilan sa organskim fungicidima, gnojivima i ostalim agrokemijskim preparatima koji se standardno upotrebljavaju. Izuzetak su preparati koji sadrže bakar (osim kod primjene na maslinama), sumpor, mineralna ulja i sa alkalnim preparatima (pH>8,0). Zbog posebne strukture lista masline, Delfan plus može se primjeniti sa bakrenim preparatima. Preporuča se test kompatibilnosti kod mješanja više sredstava i primjene veće količine gnojiva. Po potrebi tražiti savjet tehničkog osoblja.

UPOZORENJA:

Čuvati na temperaturi od 5-25°C, u suhom prostoru. U kontaktu sa očima i kožom isprati sa puno vode. Čuvati samo u original amabalaži. Proizvođač jamči za kvalitetu i sastav proizvoda ali ne može jamčiti za upotrebu proizvoda. Učinak gnojiva ovisi o vrsti i starosti biljke, agroekološkim uvjetima, temperature i tipa tla. Ne prekoračiti preporučene doze primjene.

Rok upotrebe:

Označen na pakiranju.

Oznake upozorenja i obavijesti:

S 1/2 Čuvati pod ključem i izvan dohvata djece, S 13 Čuvati odvojeno od hrane, pića i stočne hrane, S 36/37/39 Korisiti laganu zaštitnu odjeću i opremu

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Delfan Plus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod Delfan Plus

  Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

  Vaš e-mail: (obavezno)

  Kontakt broj: (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  UČITAVANJE