CELSTAB ® / Laffort stabilizacija vina
Polimer celuloze biljnog podrijetla i visoke čistoće s niskim stupnjem polimerizacije i viskoznosti.
- Tekući oblik (100 g/L) omogućuje lako dodavanje u vino.
- Namijenjen za zaštitu vina od kristalizacije kalijevog bitartarata.
- CELSTAB® je celulozna guma visoke čistoće i ujednačenog sastava (samo jedan pik na HPLC-u).
- Inhibira nukleaciju i rast mikrokristala (narušavanjem površina odgovornih za formiranje kristala).
- CELSTAB® ima visoku moć inhibicije (optimalnim stupnjem supstitucije) i uspijeva stabilizirati tartarate i u slučaju iznimno nestabilnih vina.
- CELSTAB® je tekući CMC s najnižom koncentracijom SO2 na tržištu.
Maksimalna dopuštena doza: 100 mL/ hL.
Pakiranje: 1.08 i 10.8 kg.
Kategorije: Pjenušava vina, Rosé vina, Stabilizacija vina
Oznake CELSTAB, enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, stabilizacija, vina, vino
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (144)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (29)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (23)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (11)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (21)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (27)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (90)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.