CASEI PLUS / Laffort pročišćavanje mošta i vina
Kalijev kazeinat za tretiranje oksidacije i maderizacije mošta (rosé i bijela vina).
U slučaju berbe s Botrytisom, preporučuje se tretiranje mladih bijelih i rosé vina (crnih u određenim slučajevima) s CASEI PLUS za smanjenje oksidacijskog karaktera.
Smanjuje sadržaj željeza u bijelom moštu.
Doza: 5-20 g/hL za bistrenje.
20–60 g/hL za tretman maderizacije i korekciju boje.
Pakiranje: 1 kg/5 kg/ 20 kg
Kategorija: Pročišćavanje mošta i vina
Oznake CASEI PLUS, enologija, hrvatska, kokot, kokot agro, laffort, mošta, prociscavanje, vino
Povezani proizvodi
Kategorije proizvoda
- ENOLOGIJA LAFFORT (129)
- Bakterije za proizvodnju vina (5)
- Enzimi (16)
- Konzervansi (5)
- Kvasci (24)
- Nobile (4)
- Nutrijenti / hrane (11)
- Pjenušava vina (21)
- Pročišćavanje mošta i vina (27)
- Proizvodi od kvasaca (7)
- Rosé vina (23)
- Specifični tretmani mošta i vina (5)
- Stabilizacija vina (17)
- Tanini za fermentaciju i dozrijevanje (12)
- GNOJIVA (21)
- INFACO ELEKTRIČNI PRIBOR (3)
- KOMUNALNA OPREMA (28)
- LABORATORIJ (1)
- MEHANIZACIJA (105)
- PODRUMARSTVO (81)
- SADNI MATERIJAL (66)
- VINOGRADARSTVO (15)
- Zimska služba (4)
Recenzije
Još nema recenzija.