+385 (1) 6271 540 kokot-agro@kokot-agro.hr

Albuclar Premium / bistrilo Vason

Bistrilo sa jakim detanizirajućim djelovanjem

Sastav

Pasteriziran i ohlađen ovoalbumin u tekućem stanju.

Karakteristike

ALBUCLAR PREMIUM je pasteriziran I hlađen proizvod dobiven isključivo od albumina iz svježih kokošjih jaja.
ALBUCLAR PREMIUM je prirodnog porijekla bez dodanih aditiva, pakiran u vakum tehnologiji.
Proizvod je u tekućem stanju, ne podliježe nikakvom the. Procesu koji bi na ikakav naćin proteinski osiromašio proizvod, što jamči kvalitetu proizvoda.
Prirodnost i kvaliteta proizvoda ALBUCLAR PREMIUM čini ga idealnim za tretiranje vina visoke kvalitete.
Ovoalbumin ima jako detanizirajuće djelovanje koje traži velike kolićine fenolnih spojeva.
Zbog gore navedenog razloga primjena na bijel vina mora biti ograničen ili strogo kontroliran.

Primjena

ALBUCLAR PREMIUM je idealan proizvod jednostavnog rukovanja koje efikasno zamjenjuje tradicionalni Bordoški tretman (5 bjelanjaka jaja za svaki barrique od 225 L). ALBUCLAR PREMIUM se posebno preporučuje za bistrenja crnih vina, kod finalnih tretmana kod školovanja vina. ALBUCLARA PREMIUM u vinu je da omekša taninske note I oksidativne mirise.Kod tretmana bijelih vina, što u pojedinim slučajevima daje odlične rezultate,ALBUCL PREMIUM korisit se se samo kod proizvoda koji su bogati fenolnim spojevima, poslije provedenih laboratorijskih testova. ALBUCLAR PREMIUM može se koristiti za smanjivanje taničnosti mladih crnih vina.

Doze

Od 40 do 100 g/hL kod vina;
Napomena: u jednom jajetu nalazi se 30÷35 g tekućeg albumina
Tekuci albumin ima konc. u odnosu na prah 1:9 Pakiranja Tetra Pak od 1000 g.

Čuvanje

Od 0 do +2 °C do datuma na pakiranju
Zatvorena pakiranja na –18 °C per mogu trajati 6 mjeseci
Jednaput otvoren proizvod mora biti odmah iskorišten držati na 0 do +2°C iskoristiti u roku 3 dana.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Albuclar Premium / bistrilo Vason”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

UČITAVANJE