Kvasac certificiran kao organski u skladu s Europskom regulativom o organskoj proizvodnji CE 834/2007 i 889/2008. U suglasnosti i s U.S. National Organic Program (NOP) za organsku proizvodnju.
Ovaj soj Saccharomyces cerevisiae je selekcioniran zbog svojih izvanrednih fermentacijskih sposobnosti – tolerancije na visoki alkohol, bez utjecaja na tipičnost sorte i niske koncentracije proizvedenih srednjelančanih masnih kiselina koje inhibiraju bakterije jabučno-mliječne fermentacije.
Zbog tolerancije na alkohol, ZYMAFLORE® 011 BIO je dobro prilagođen za ponovno pokretanje zaustavljene fermentacije ili ponovne inokulacije u slučaju usporene spontane fermentacije.
Doza: 20 – 30 g/hL.
Doza: 30 – 50 g/hL u slučaju zaustavljene fermentacije.
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku. Saznajte više
Recenzije
Još nema recenzija.