Kokot agro logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Proizvodi

Zatražite ponudu

E-mail:
info@kokot-agro.hr

Kokot Agro proizvodnja i trgovina:

Tel: 01/6271-545, 01/6271-543
Fax: 01/6271-544

Maloprodaja: Poljoprivredna ljekarna

Tel: 01/6271-540
Fax: 01/6271-541

Radno vrijeme:
Pon-petak: 08:00-16:00
Sub:08:00-13:00

Mehanizacija / Roto kosilice - rotacijski malčeri

Rotacijski malčeri | roto kosilice

Serije TKR, TKF - kompaktne rotacijske kosilice

obrada zemlje vinograda poljoprivreda vinogradarstvo kokot agro mehanizacija malčer

Naše rotacijske kosilice serije TKF (s priključkom s prednje strane) i TKR (s priključkom sa stražnje strane) su vrlo kratke, kompaktne, montirane uz sam traktor kako bi se ograničio njihov radijus okretanja na krajevima redova stabala i čokota. Opremljene su s četiri kratke oštrice. Dvije lijeve oštrice okreću se u lijevu stranu, a dvije desne u desnu stranu. To omogućuje čisti rez te izvrsnu distribuciju pokošenog materijala straga ili, ukoliko to želite, s lijeve i desne strane na pojasevima zemlje uz stabla.

obrada zemlje vinograda poljoprivreda vinogradarstvo kokot agro mehanizacija malčer

TKF - kosilica s priključkom s prednje strane

Standardna konfiguracija TKF modela s priključkom s prednje strane uključuje univerzalni reduktor s jednosmjernom spojkom koji prihvaća rotacije kardanskog vratila u smjeru kazaljke na satu i u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Jedinstveni prednji spoj za priključak omogućuje postavljanje uz sami prednji dio traktora bez obzira na marku ili model traktora.

TKR - kosilica s priključkom sa stražnje strane

TKR model s priključkom sa stražnje strane standardno je opremljen jedinstvenim okvirom s kombinacijom za košenje i prskanje proizvođača Perfect, dizajniranom za prijenos cjelokupnog tereta prskalice na trotočje traktora. Dostupan je i s reduktorom koji se može isključiti kako bi se noževi mogli zaustaviti prilikom punjenja prskalice.

Opširnije