Kokot agro logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Proizvodi

Zatražite ponudu

E-mail:
info@kokot-agro.hr

Kokot Agro proizvodnja i trgovina:

Tel: 01/6271-545, 01/6271-543
Fax: 01/6271-544

Maloprodaja: Poljoprivredna ljekarna

Tel: 01/6271-540
Fax: 01/6271-541

Radno vrijeme:
Pon-petak: 08:00-16:00
Sub:08:00-13:00

Mehanizacija / Roto kosilice - rotacijski malčeri

Dodatna oprema

Kombinacija kosilice i prskalice

Istovremeno košenje i prskanje štedi vrijeme, gorivo i troškove radne snage. Jedinstvena konstrukcija koja kombinira kosilicu i prskalicu, proizvođača Perfect, dizajnirana je na način da se
prednji i stražnji kraj kosilice mogu slobodno pomicati okomito u odnosu na prednji spoj za priključak. Takav sustav prenosi cjelokupno opterećenje prskalice na trotočje traktora te tako ne
opterećuje kosilicu ni na koji način. Ova značajka kombinacije kosilice i prskalice dostupna je i s reduktorom koji se može isključiti kako bi se, ukoliko to želite, uklonio pogon s noževa kosilice. Opcija za modele T, RN i DR. Standardno za model TKR.

Kosilice s priključkom s prednje strane

Kosilica s priključkom s prednje strane pruža prednost košenja trave prije no što ju pregaze kotači traktora te daje bolji uvid u posao koji se obavlja. Spoj za priključak za pričvršćivanje na jednom kraju (konzola, eng. cantilever) omogućuje da se verzija kosilica proizvođača Perfect koje se priključuju s prednje strane vuku umjesto da se guraju. Time se štiti stroj i omogućuje učinak „plutanja“ (eng. floatation). Opcija za modele T, RN, LF i DR. Standardno za model TKF.

Kosilice s priključkom s prednje i stražnje strane

Dvostruki spoj za priključak dostupan je za kosilice s priključkom s prednje i stražnje strane. Idealan je za primjenu na različitim tipovima traktora. Kardansko vratilo traktora snage 540 rpm ili 100 rpm, po želji.

Tandemski valjak

Tandemski stražnji valjak povećava površinu ležaja i ravnomjernije raspoređuje pritisak na tlo, što omogućuje miran rad stroja. Posebno pri vlažnim radnim uvjetima te prilikom korištenja kombinacije kosilice i prskalice, tandemski valjak štiti strukturu tla. Opcija za modele T, RN, LF i DR.

Krila/Ticalo/a koja se podižu (1)

Za terene koji su znatno valoviti ili nisu u razini sa središnjim drvoredom, kao dodatna mogućnost dostupna su krila i ticala koja se podižu. Kut (maks. 15°) je moguće postaviti bez poduzimanja više
koraka pomoću vratila. Dodatna remenica osigurava pravilno zatezanje klinastog remena, bez obzira na postavljeni kut. (1) Dodatna oprema za seriju RF, ZA, MD i DR.

Mehaničko-hidraulički taster (2)

Za mlada stabla ili za rad na kosinama, ticalo ili ticala mogu biti opremljena hidrauličnim tasterom.
(2) Dodatna oprema za seriju RF, ZA i MD.

obrada zemlje vinograda poljoprivreda vinogradarstvo kokot agro mehanizacija malčer