+385 (1) 6271 540 kokot-agro@kokot-agro.hr

Mikrooksigenator Microdue Plus / Juclas

Pojam mikrooksigenacija odnosi se na ubrizgavanje kisika. Mikrooksigenacija koristi se uglavnom u proizvodnji crnog vina. U ovom procesu može se jako precizno dozirati željena doza kisika u vino (0,50 – 6 mg po litri vina mjesečno). Doza je ekvivalentna onoj koju bi vino apsorbiralo odležavanjem u drvu. Svrha ovog postupka je stabilizacija boje i ubrzanje polimerizacije tanina. Vino postaje mekanije i zaokruženije.

Karakteristike / Microdue Plus

  • Osjetljivo volumetrijsko doziranje
  • 6 samostalnih dozatora
  • Mogućnosti programiranja: u mL / L / sat, mL / L / dan, mL / L / mjesečno
  • Unaprijed određeno vrijeme trajanja
  • Patentirani izlazni sustav
  • Prijenosni uređaj
  • Moguće koristiti i tijekom maceracije ili u autoklavu
  • Intuitivni zaslon osjetljiv na dodir na višejezičnoj ploči
  • Mogućnost za provjeru razine kisika u svakoj točki
  • Mogućnost za obavljanje mikro i makrooksigenaciju u malim spremnicima

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Mikrooksigenator Microdue Plus / Juclas”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

UČITAVANJE