+385 (1) 6271 540 kokot-agro@kokot-agro.hr
claristar

Claristar – prirodno rješenje za stabilnost tartarata

Claristar® – prirodno rješenje za stabilnost tartarata

Claristar je pročišćeno rješenje manoproteina izdvojeno iz Saccharomyces cerevisiae. Patentirane tehnike ekstrakcije i separacije izoliraju manoproteine koji se prirodno nalaze u kvascima i vino tada ima najstabilnije karakteristike. Čim se Claristar doda, sprječava nukleaciju i rast kristala kalijeva-tartarata, omogućava trajnu stabilizaciju kod bijelih i rose vina.
Iz prirodnih izvora, Claristar čuva i pridonosi organoleptičkoj kvaliteti vina zahvaljujući pozitivnom djelovanju manoproteina na koloidnu ravnotežu. Zahvaljujući brzoj stabilizaciji, Claristar se može dodati izravno u vino, miješa se i lagano homogenizira. Brza stabilizacija Claristara omogućuje tretiranje vina neposredno prije punjenja. Claristar ne može stabilizirati vino u uvjetima nakupljanja kalijeva-tartarata.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Claristar – prirodno rješenje za stabilnost tartarata”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

UČITAVANJE