fbpx
+385 (1) 6271 543 kokot-agro@kokot-agro.hr

Zymaflore® 011 BIO / Laffort kvasac

Kvasac certificiran kao organski u skladu s Europskom regulativom o organskoj proizvodnji CE 834/2007 i 889/2008. U suglasnosti i s U.S. National Organic Program (NOP) za organsku proizvodnju.

Ovaj soj Saccharomyces cerevisiae je selekcioniran zbog svojih izvanrednih fermentacijskih sposobnosti – tolerancije na visoki alkohol, bez utjecaja na tipičnost sorte i niske koncentracije proizvedenih srednjelančanih masnih kiselina koje inhibiraju bakterije jabučno-mliječne fermentacije.

Zbog tolerancije na alkohol, ZYMAFLORE® 011 BIO je dobro prilagođen za ponovno pokretanje zaustavljene fermentacije ili ponovne inokulacije u slučaju usporene spontane fermentacije.

Doza: 20 – 30 g/hL.

Doza: 30 – 50 g/hL u slučaju zaustavljene fermentacije.

Pakovanje: 500 g

Dokumenti za preuzimanje

Sigurnosne upute

Detaljne specifikacije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zymaflore® 011 BIO / Laffort kvasac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit za proizvod Zymaflore® 011 BIO / Laffort kvasac

    Vaše ime i/ili ime tvrtke: (obavezno)

    Vaš e-mail: (obavezno)

    Kontakt broj: (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    UČITAVANJE