Kokot agro logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Proizvodi

Zatražite ponudu

E-mail:
info@kokot-agro.hr

Kokot Agro proizvodnja i trgovina:

Tel: 01/6271-545, 01/6271-543
Fax: 01/6271-544

Maloprodaja: Poljoprivredna ljekarna

Tel: 01/6271-540
Fax: 01/6271-541

Radno vrijeme:
Pon-petak:08:00-16:00
Sub: 08:00-13:00

Gazele business.hr nagrada priznanje kokot agro

ODRŽANA PREZENTACIJA MEHANIZACIJE U ŠTRIGOVI

U Štrigovi smo održali prezentaciju mehanizacije - atomizera Berthoud, šišača i defolijatora Collard, traktora Landini...


ODRŽANA PREZENTACIJA MEHANIZACIJE U ISTRI

U Istri smo održali prezentaciju mehanizacije - atomizera Berthoud, šišača i defolijatora Collard, traktora Landini...

Posjetite nas na VINISTRI - 23. međunarodnoj izložbi vina i vinarske opreme u Poredu

Ovim putem pozivamo vas da nas posjetite na 23. međunarodnoj izložbi vina i vinarske opreme, tradicionalno nazvanoj VINISTRA koja će se održati u Poreču od 13. do 15. svibnja


Posjetite nas na URBANOVOM od 12. do 15. svibnja

Ovim putem pozivamo vas da nas posjetite na Urbanovom u Štrigovi od 13. do 15. svibnja


Posjetite nas na proljetnom sajmu u Gudovcu od 1. do 3. travnja 2016.

Ovim putem pozivamo vas da nas posjetite na 19. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu na sajamskom prostoru Gudovac - 7E od 1. do 3. travnja 2016. godine.


NOVI POCINČANI STUPOVI SANGOI I ŽICA BEKAERT VRHUNSKE KVALITETE

Tvrtke Bekaert i Sangoi renomirani su proizvođači žice, odnosno pocinčanih stupova za vinograd. Od sada ih možete pronaći u našoj ponudi.

VIŠE...

LANDINi 4645 VRM - AKCIJA

Osmišljen za radne prostore visoke kultiviranosti poput vinograda i voćnjaka, staklenika i rasadnika kao i za održavanje zelenih površina. S ručicom mjenjača pozicionirano sa strane upravljača, ergonomskim rasporedom kontrola, sjedištem vozača na polu-pratformi, ovaj traktor postaje najugodniji za upravljanje u svojoj kategoriji.

VIŠE...

NOVO U PONUDI: LANDINI TRAKTORI

Zbog vašeg velikog interesa proširili smo ponudu traktora te u ponudi imamo traktore Landini. Brend star više od 130 godina. Uskoro ćete saznati više informacija.

USLUGA TANGENCIJALNE FILTRACIJE U VAŠEM PODRUMU

Vrhunska tehnologija filtracije sada je dostupna svim vinarijama

VIŠE...

ORGANSKA MINERALNA GNOJIVA IZ BIOSTABILIZIRANOG STAJSKOG GNOJA

U posljednje vrijeme sve se više suočavamo s vremenskim ekstremima koji se odražavaju na različite načine (olujom s tučom, dulja sušna razdoblja, visoke temperature). Njihov je utjecaj na poljoprivrednu proizvodnju izrazito negativan. U trajnim se nasadima učinci tih događaja ne pokazuju samo u smanjenju količine i slabljenju kvalitete usjeva u određenom razdoblju vegetacije, već i kasnije. Negativne vremenske utjecaje na poljoprivredu ublažavamo na različite načine, među ostalim dodavanjem organske tvari u tlo. Time poboljšavamo mikrobiološke aktivnosti u tlu te djelujemo povoljno na strukturu tla, odnosno na svojstva vode i zraka u tlu.

VIŠE...

PROTOKOLI ZA UBLAŽAVANJE POSLJEDICA BOTRITISA I KISELE TRULEŽI

Nepogodni vremenski uvjeti (kiša) uzrokovali su velike probleme vezane uz infekcije botritisom i kiselom truleži u vinogradu. U nastavku Vam predstavljamo protokole za ublažavanje posljedica.

VIŠE...


POGLEDAJTE VIDEO S PREZENTACIJE ATOMIZERA BERTHOUD

Kao što smo i ranije napomenuli, postali smo zastupnici tvrtke Berthoud. Pogledajte video s posljednje prezentacije ovog Atomizera.


POSTALI SMO GENERALNI ZASTUPNICI TVRTKE BERTHOUD

Atomizeri za vinograd glavni su proizvod tvrtke Berthoud. Posebice su poznati po pneumatskim atomizerima koji korisnicima nude velike uštede uz veću kvaliteti prskanja.

VIŠE...


POSTALI SMO GENERALNI ZASTUPNICI TVRTKE INFACO

Tvrtka Infaco specijalizirala se u proizvodnji električnih škara. Trideset godina tradicije garancija su kvalitete. Pogledajte njihove proizvode i ubrzajte poslove u vinogradu.

VIŠE...

CLARISTAR® - prirodno rješenje za stabilnost tartarata

Claristar je pročišćeno rješenje manoproteina izdvojeno iz Saccharomyces cerevisiae. Patentirane tehnike ekstrakcije i separacije izoliraju manoproteine koji se prirodno nalaze u kvascima i vino tada ima najstabilnije karakteristike. Čim se Claristar doda, sprječava nukleaciju i rast kristala kalijeva-tartarata, omogućava trajnu stabilizaciju kod bijelih i rose vina.

VIŠE...


POSTALI SMO GENERALNI ZASTUPNICI TVRTKE DSM

Od ovog smo mjeseca postali generalni zastupnik tvrtke DSM za Hrvatsku. Tvrtka DSM dio je grupacije Oenobrands koja proizvodi kvasce, enzime i hranu za kvasce. Sve njihove proizvode uskoro ćete moći pogledati na našim stranicama.


Preporuke za tretiranje vinove loze

U našoj podkategoriji Brošure možete pronaći savjete tvrtke Bayer o tretiranju vinove loze po regijama te savjete o tretiranju vinove loze iz tjedna u tjedan.

VIŠE...

OPREMA ZA PJENUŠAC

Pogledajte našu ponudu proizvoda za pjenušce

VIŠE...

POSTALI SMO GENERALNI ZASTUPNICI ZA TRUST BAČVE

Nakon što smo nekoliko godina bili trgovci bačvama Trust, od ovog smo mjeseca postali i generalni zastupnik za Hrvatsku. Trust je poznata tvornica, čije bačve krase mnogo podruma po cijeloj Europi.

VIŠE...

PRUSGRAN PRO

Polikomponentno bistrilo u granulama sa jakim efektom bistrenja

VIŠE...

RALICE ZA SNIJEG

Snježni plugovi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala te su proizvedeni koristeći suvremene tehnologije u obradi metala. Proizvodimo snježne plugove za nekoliko vrsta motornih vozila; kamione, traktore, viličare i građevinske strojeve. Također mogu biti izvedeni na nekoliko načina gibanja i dimenzija ovisno o funkciji i režimu rada.

VIŠE...

VOĆNE SADNICE

Ukoliko ste se odlučili za podizanje voćnih nasada, kupnja voćnih sadnica prvi je korak koji morate učiniti.

VIŠE...

Nova serija Goldoni traktora za različite upotrebe

VIŠE...

PLAVAC IMA SVOJ KVASAC

VIŠE...

VASON KATALOG

Prelistaje Online katalog enoloških sredstava tvrtke Vason.

VIŠE...

FLOTATOR JUCLAS

Kapacitet 50 - 100 hl/h, snaga 3 kW, 1 dozacijska pumpa

VIŠE...

V STARTER FRUIT

Aktivator i bioregulator fermentacije specifičan za izražavanje voćne aromatike

VIŠE...

LOZNI CJEPOVI

U našoj ponudi možete pronaći mnogo sadnica vinskih i stolnih sorata: Chardonnay, Frankovka, Graševina, Kraljevina, Merlot, Muškat žuti, Pinot sivi...

VIŠE...

ENOLOŠKA SREDSTVA

Generalni smo zastupnici tvrtke Vason. U ponudi su bistrila, deterdženti, enzini, hrana za kvasce, kvasci i tanini.

VIŠE...

INOX CISTERNE ZA MED

Inox cisterne za med dostupne su već od 10L pa do 1000 litara.

VIŠE...

SOLFITAN 40%

SOLFITAN® 40% je vodena otopina amonijskog bisulfita od 49% ; otopina nema kationskih soli koje mogu utjecati na stabilnost vina.

VIŠE...

TUTTIFRUTTI RED SG

Tanin za enološku upotrebu izrađen od  elago tanina stabiliziranog sa prirodnim polisaharidima. Dobiven je putem ekskluzivnog procesa hidroalkolholne ekstrakcije  i naknadnog prosušivanja na zraku.

VIŠE...

UREĐAJ ZA FILTRACIJU MIRNIH I PJENUŠAVIH VINA

Uređaj za mikrofiltraciju mirnih i pjenušavih vina sa automatskom kontrolom radnog kapaciteta i tlakova koji se mogu naknadno izmijeniti.

VIŠE...

MJEŠALICA ZA TALOG

Za miješanje cisterni  od 10 hl a do 50 hl, radi sa bušilicom.

VIŠE...

V STARTER AROM

V STARTER AROM je inovativni aktivator koji se koristi u fazi inokulacije. Njegov sastav je rezultat studija i aplikacija na terenu, ne sadrži aminokiselinska dušična hranjiva.

VIŠE...

PROCESI VINIFIKACIJE

Pod rubrikom Brošure možete pronači procese vinifikacije vrhunskih crnih vina, crnih svježih vina, vrhunske graševine i bijelih aromatičnih stolnih vina.

VIŠE...

VODENA PREŠA

Preša je namjenjena prešanju muljanog grožđa, jabuka i drugog voća. Zajedno sa filter vrečom se preša može koristiti za filtraciju taloga. Za filtraciju je dozvoljeno koristiti samo tip filter vreće koju preporućuje proizvođać preše. Vreća nije u kompletu preše.

VIŠE...

FSP /  SPECIFIČNI FENOLNI ADSORBENS (Brettanomyces)

FSP (For Phenol Sorbing)  je praškasti aktivni ugljen biljnog porijekla sa visoko površinom adsorpcije. Proizvod je visoke čistoće, aktiviran vodenom parom, sa niskim sadržajem metala.

VIŠE...

Hrupec Inox cisterne bačve

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

kokot agro brošure